Fasolka smażona z masełkiem i bułka tartą :)

2 comments


A tutaj przepis na to danie :

Fasolka smażona z masełkiem i bułka tartą


Składniki


  • fasolka szparagowa
  • bułka tarta
  • masełko do smażenia
  • pieprz i sól do smaku

Przygotowanie:

fasolkę wcześniej przygotować obrywając końcówki z obu końców, umyć i ugotować, po ugotowaniu na patelni rozgrzać trochę masełka i smażyć na nim fasolkę, pod koniec smażenia dodać bułkę tartą,to by było na tyle, prosty przepis, ale smaczny ;)
Smacznego !!


Next PostNowszy post Previous PostStarszy post Strona główna

2 komentarze:

  1. Czyli najlepsza jest klasyka!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Najlepsza...ale trzeba ją też odpowiednio przyrządzić ;) Jakoś daję radę nawet z klasyką :)

      Usuń